چین لینک چارچوب جدیدی به نام “محیط اجرای چین لینک” معرفی کرده است.
به گفته چین لینک، استاندارد زبان تجاری عمومی (COBOL) مسئولیت انجام حدود 95 درصد از تراکنشهای دستگاههای خودپرداز را برعهده دارد.
چین لینک، به عنوان تأمینکننده اوراکل، چارچوب “محیط اجرای چین لینک” را برای اتصال معماری مالی سنتی، سیستمهای پرداخت و مؤسسات قدیمی به پروتکلهای بلاکچین و قراردادهای هوشمند در یک اکوسیستم یکپارچه معرفی کرده است.
این چارچوب شامل سیستم اجرایی تعریفشده توسط استاندارد COBOL است؛ یک زبان برنامهنویسی که در سال 1959 معرفی شد و نقش مهمی در ایجاد بانکداری الکترونیکی و دستگاههای خودپرداز داشت. همچنین محیط اجرای چین لینک، معماری محیط اجرای جاوا (JRE) که در دهه 1990 توسعه یافت و به گسترش بانکداری آنلاین کمک کرد، کنار میگذارد.
چین لینک اعلام کرد که هدف اصلی از این معماری یکپارچه، کاهش پیچیدگیهای مرتبط با مدیریت هزاران سیستم مالی مختلف برای ارائه تجربهای سادهتر و کارآمدتر به کاربران است.

حرکت چین لینک به سوی اتصال مالی سنتی به بلاکچین
چین لینک در حال توسعه طرحهایی است که به مؤسسات و کسبوکارهای مالی سنتی کمک میکند تا به فناوری بلاکچین متصل شوند.
در سمینار SIBOS در اکتبر 2024، چین لینک از همکاری با پروتکل پیامرسانی بینبانکی SWIFT خبر داد که به مؤسسات مالی سنتی امکان میدهد از طریق پیامهای SWIFT با سیستمهای بلاکچین تعامل کنند.
این شرکت همچنین ویژگیهایی برای افزایش حریم خصوصی مؤسسات و کسبوکارها معرفی کرده است، از جمله مدیر حریم خصوصی بلاکچین و گزینه تراکنشهای خصوصی پروتکل تعاملپذیری زنجیرهای (CCIP).

حفظ حریم خصوصی، یکی از جنبههای مهم و اغلب نادیده گرفته شده راهحلهای بلاکچین برای کسبوکارها است و مانع از انجام تراکنشهای تجاری حساس در شبکههای عمومی میشود.
چین لینک در حال آزمایش ترکیب اوراکلها و هوش مصنوعی برای ارائه دادههای مهم شرکتی به بلاکچین و ایجاد رکوردی غیرقابل تغییر و دقیق از اقدامات شرکتی مانند اثبات ذخایر است.
در نوامبر 2024، چین لینک از اتمام برنامه آزمایشی خود با SWIFT و بانک UBS سوئیس خبر داد که تسویه وجوه توکنیزه شده را بین طرفین آزمایش کرده و امکان تعامل سیستمهای مالی قدیمی با اقتصاد دیجیتال بدون نیاز به ارزهای دیجیتال را فراهم کرد.
بیشتر بدانید: چین لینک Chainlink چیست؟